PagerDuty Modern Incident Response

PagerDuty Modern Incident Response biedt geavanceerde automatiseringsmogelijkheden waarmee teams snel en nauwkeurig de juiste respons voor elk incident kunnen orkestreren. Maak gebruik van geïntegreerde triage-workflows, communicatie met belanghebbenden en nauwkeurige multi-team mobilisatie die speciaal is ontwikkeld om storingen in bedrijfsprocessen te voorkomen. Breng best practices voor grote incidenten naar al uw teams met end-to-end respons automatisering, naadloze integratie met ITSM-toolchains en postmortems.

Aanmelden
Modern Incident Response

Automated Precision Response

Ga van single-responder triage naar het mobiliseren van het juiste crossfunctionele team vanaf elk apparaat in seconden.

Business-Wide Orchestration

Houd stakeholders in het hele bedrijf op de hoogte, zodat het hele bedrijf kan samenwerken en een gecoördineerde, proactieve respons kan orkestreren.

Seamless Integration With ITSM Systems

Maak gebruik van de orchestratie mogelijkheden van PagerDuty om real-time actie te ondernemen voor incidenten vanuit elke bron en naadloos informatie tussen platforms te synchroniseren.

Customer Love

“Voor ons is het belangrijk dat onze klanten de beste kwaliteit boodschappen ontvangen die gratis en altijd precies op tijd thuisbezorgd worden. PagerDuty helpt ons om problemen in de supply chain snel te identificeren en stelt ons in staat om actie te ondernemen om de problemen te beperken en de impact voor de klant te voorkomen.”

—Picnic
Picnic logo

Contact Sales

Team Memeber 1
415-555-5555
Team Memeber 2
415-555-5555
Team Memeber 3
415-555-5555

Vertrouwd door meer dan 10.000 organisaties wereldwijd

Probeer PagerDuty 2 weken gratis uit

Aanmelden